Our Simple Life...

By: Queen Nefertiri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jul-2009 07:36 Email | Share | | Bookmark
My Dunkin Donut Harraz

 
 
 
View all 6 photos...
spesel untuk sahabt baek ku imah...nah tataplah anak teruna ku ini


Monday, 16-Mar-2009 04:26 Email | Share | | Bookmark
Sakura Di Penang

skit je la buh...the rest dah ada dalam facebook + frenster...



















Wednesday, 11-Feb-2009 03:45 Email | Share | | Bookmark
Paksa diri nk update

hmm lama tk update fpages ni...takyah cakap kenapa aku tak update...penyakit M yg melanda dek kerana kelembapan dan ketidakcanggihan fpages ni hehe...

tp disebabkan aku on diet n tk kuar lunch...saja la isi masa lapang buat benda alah ni...link aku copy jek dr fster...M la nk upload kat sini hehe

ni pic2 masa weekend thaipusam baru ni...kebetulan husband pun tak ot...jalan2 la...apa lagik...

Sabtu gi Toy Museum pastu picnic kat Miami Bay...pic kat pantai amik gambo mknan jek sbb M nak snap haha....

ahad...opsss secret journey...aku, hubby, kakak n mak aku jek tau...abah pun tau tp aku rasa dia prefer wat2 tatau haha...macam biasa la abah tu kan...

isnin bawak anak2 abang mandi sg pinang...mak pun pi tp jaga harraz ja





please fully BREASTfeed your bb hahahahah



harraz dah ZZZZZZ....







tolong jangan tembak somi sayaaaaaa



yes, kami mmg pakar dlm self capture pic...haha



harraz tgh bebel tk brenti2....



ini namanya posing malu2 spiderman...











yes, menjaga imej ibu bertudung...mandi pun bertudung ok...thanks to hubby owez remind me...





harraz dok kat pondok ngan tok ehhh



Saturday, 15-Nov-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
Chronicles of Harraz

ngah titon dlm baby cot
surat beranak
sebahagian hadiah dari doc ku di GMC
View all 13 photos...

adeh sebenaunya malas nk hapdet fpages ni sbb lembap siot...kena upload pic satu masa 6 keping ja...tp k.imah yer pasai, upload la jugak hehe...

9 Nov baru ni buat kenduri akikah di balik pulau...cadang mula nk cukur sekali la...alkisahnya tok bidan demam tkleh bangun(kena penangan penunggu gua den kot) maybe sbb 2 hari seblom tu 3 hr berturut2 urut aku....tk jadik ckur hari tu, igt nk cukur senin...pastu nyang bedah (tok husben) mai masa kenduri cakap sayang la pulak rambut harraz sbb lebat elok n lembut...maka...tk jadik cukur....trim skit2 ja kat tepi hehehe...ni lah antara pic selepas pic2 yg diupload seblom ni dan kenduri akikah hari tu....










Tuesday, 4-Nov-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
My Babyyyyy

ptg sebelum beranak...
ni lah ubat induce
 
View all 5 photos...
[b]Fuhhh lama tol tk hapdet fpages...dipendekkan citer, aku dah selamat bersalin 20 Oktober hr tu jam 11.33pm...ni la antara pic yg diambil bermula hari aku di admit ke spital 20 hb pagi utk induce labour...

Opsss lupa bgtau nama: Izz Harraz Syauqi bin Che Rashimi



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net